nedelja, 29. november 2015

Čajanka z Manco Košir, Konzorcij, torek, 1. decembra, ob 18. uri

 Shana Flogie KLEMEN LIKAR

  KATRINAS

Decembra bo Manca predstavila dve knjigi o naši notranji Svetlobi. Razcvet zavesti: Pogovori o prebujajočem človeku avtorice Viktorije Kos (knjiga je izšla v samozaložbi) in knjigo Keidi Keating z naslovom Svetloba: Knjiga modrosti, ki jo je izdala založba Gnostica. Gosta na čajanki bosta Shana Flogie, psihološka astrologinja in terapevtka, ter dipl. univ. ing. arh. Klemen Likar, praktik Tesla metamorfoze. Odlomka za pokušino:

Razcvet zavesti: Pogovori o prebujajočem človeku

BOGOMIL: Ponovno bi morali vzpostaviti skupnost. Dobre lastnosti jer najlažje razviti v življenju v skupnosti. Še posebej je to potrebno v današnjem času, ko nas vse bolj preplavlja individualizem. Iz zgodovine poznamo različne oblike skupnosti, katerih temelj je bil etično in ponotranjeno življenje, ki omogoča ravnati se v ljubeče, zavestno bitje.

Le v medsebojnem sodelovanju in sprejemanju, ko smo skupaj, delimo veselje in žalost, se poraja upanje za boljši svet.

Svetloba: Knjiga modrosti

Naše zdravljenje se začne s pripravljenostjo, da se lotimo procesa odpuščanja, in ta najslajši trud pritegne, kar sama imenujem Milost. To skrivnostno razodevanje energije namere, ko ga sprostimo, zagotavlja, da vse, kar potrebujemo za podporo, prispe v naše življenje v natanko pravem trenutku. Knjiga, ki pade s police, ko gremo mimo; naključna opazka, ki jo preslišimo na poti domov; stari prijatelj, ki se vnovič pojavi v našem življenju; naključno poslušanje zgodbe po radiu, ki se dotakne našega srca. Ko se odločimo, da moramo ozdraveti, postati celoviti, bodo naša prizadevanja desetkrat podprta.

Večer svetlobe bodo otvorile Katrinas, ki so pravkar izdale žareč CD z naslovom Žarki za srce.

Pridružite se nam na knjižnem klepetu s srčno glasbo ob toplem čaju in izvrstnih knjigah!

P.S. Knjige, predstavljene na čajanki, boste na dan prireditve lahko kupili z 10 % popusta.