sreda, 15. januar 2014

Predavanje dr. Tamare Ditrich o čuječnosti

clip_image002
Slovenska krovna zveza za psihoterapijo

Spoštovane kolegice in kolegi, Slovenska krovna zveza bo ponovno začela z organizacijo strokovnih srečanj za svoje člane. Kot prispevek k stalnemu strokovnemu izobraževanju svojih članov pripravljamo program strokovnih srečanj (predavanj, delavnic, predstavitev, itd), ki je namenjen tako pridobivanju profesionalnega znanja, kot tudi povezovanju in sodelovanju med posameznimi pristopi in posamezniki. Povabili bomo različne strokovnjake s področja teorije in prakse.

Vabimo vas, da se udeležite predavanja

Č U J E Č N O S T

(praksa pozornega zavedanja)

Predavala bo

dr. TAMARA DITRICH

primerjalna jezikoslovka, univerzitetna predavateljica,

izvedenka za indijske študije in budizem

v četrtek, 23. januarja 2014 ob 18.uri

v prostorih Gimnazije Šentvid

Prušnikova 98, Šentvid

Velika predavalnica

(stranski vhod – nasproti Zdravstvenega doma Šentvid)

Prijavite pa se najkasneje do 19.januarja 2014 na naslov: info@skzp.org. Kotizacija za predavanje je 15 evrov in jo plačate ob prijavi na transakcijski račun SKZP, Čufarjeva 5, Maribor TRR SI56 0451 5000 0611 026 NKBM

O PREDAVATELJICI

Dr.Tamara Ditrich je končala primerjalno jezikoslovje in več kot trideset let nabirala izkušnje pri priznanih učiteljih budistične meditacije v Indiji, Burmi, Sri Lanki in na Tajskem. Na Univerzi Queensland je vodila Center za budistične študije in predavala na Australian National University v Canberri. Na ljubljanski Filozofski fakulteti poučuje sanskrt , avgusta 2012 pa je postala predstojnica programa Uporabne budistične študije (Applied Buddist Studies) na Nan Tien Institutu. S svojimi prispevki sodeluje na Pedagoški fakulteti, Medicinski fakulteti in tudi z nekaterimi psihoterapevti ter je dobitnica številnih državnih in mednarodnih priznanj in nagrad.

V Ljubljani, 9.1.2014

Predsednik SKZP

Lan Pečjak