nedelja, 30. junij 2013

RAK NA DUŠI in dr. Nela Sršen v knjižnici Domžale 3. julija ob 18. uri

clip_image002

Draga prijateljica, dragi prijatelj,

če želiš videti svoje včerajšnje misli, poglej danes svoje telo! Če želiš videti, kakšno bo tvoje telo jutri – poglej danes svoje misli!

Tako kot ima zavest zmožnost, da nas pripelje v bolezen, je hkrati tudi inštrument pri uresničitvi izrednih ozdravitev, celo pri napredovalih primerih neozdravljivih bolezni. Zavest ustvarja čudeže!

Dr. Nela Sršen je ugledna zdravnica, kirurginja, članica tima za transplantacijo jeter v Univerzitetni bolnišnici v Padovi. Je znana humanitarka, ki je pomagala številnim bolnikom iz domovine Hrvaške pa tudi drugih držav, ki so nastale po razpadu nekdanje Jugoslavije. Med njenimi bolniki sta slikar Dalibor Jalavić in kantavtor Arsen Dedić, iz Slovenije prevajalka knjige Rak na duši Stajka Skrbinšek.

Vabimo vas na

predstavitev knjige RAK NA DUŠI

avtorice dr. Nele Sršen,

ki bo v sredo, 3. julija 2013, ob 18. uri v prostorih Knjižnice Domžale, Cesta talcev 4, Domžale (v Mercatorjevem centru)

V knjigi Rak na duši dr. Nela Sršen razkrije svoja najgloblja čustva, ki so ji pripeljala bolezen, kako je kot bolnica doživela stanje klinične smrti in kako je zdravila svoje bolečine.

Na podlagi izkušenj tako bolnice kot zdravnice - še posebej z opazovanjem bolnikov, je prišla do mnogih spoznanj o zdravljenju raka tako s konvencionalno medicino kot komplementarnimi metodami, poudarja pa tudi pogosto spregledano pomembnost vpliva naše duševnosti na nastanek bolezni in njeno ozdravitev.

Na novinarski konferenci – vodila jo bo dr. Manca Košir -- ob predstavitvi knjige Rak na duši bodo poleg avtorice, dr. Nele Sršen, in njene bolnice, prevajalke knjige Stajke Skrbinšek, še dr. Erik Brecelj kirurg na Onkološkem inštitutu v Ljubljani.

Vljudno vabljeni!

Stajka Skrbinšek

Kontaktna oseba: Stajka Skrbinšek, email raknadusi2013@gmail.com,