sreda, 14. november 2012

MISLITI S TELESOM V KAVARNI UNION v nedeljo, 18. novembra ob 18. uri

V  Mavričnih e-novicah na seniorji.info obveščajo o zanimivih dogodkih in koristnih rečeh, tudi o naslednjem našem srečanju. Takole napovedujejo: V nedeljo, 18. novembra 2012 vas ob 18. uri vabimo na pogovor v kavarno Union. Gost bo imeniten zdravnik psihosomatike in priznani profesor Jader Tolja. Govor bo o njegovi knjigi Misliti s telesom. Z njim se bo pogovarjala 

clip_image001

Bolezen je ranjena polnost, ki se organizira z namenom, da bi mi lahko globlje postali to, kar smo, pišeta avtorja Jader Tolja in Francesca Speciani. Ljudje smo celostna bitja, bitja telesa, duše in duha. Zdravi smo, kadar smo v harmoniji tako telesno, duševno in duhovno ter skladni z okoljem.

clip_image003

Kadar nas kaj zablokira, nas telo najprej nežno, potem pa vse glasneje opozarja, da ne delamo prav, da ne živimo tako, kot si želimo.

Zdravnik, psihoterapevt in učitelj izkustvene anatomije Jader Tolja, profesor na bratislavski univerzi, in svetovalka za psihosomatiko ter piska knjig o zdravju, naravni medicini in psihologiji Francesca Speciani, sta združila svoje bogate izkušnje in celosten pogled na človeka ter napisala odlično knjigo Misliti s telesom.

Vstop prost. Vabljeni.