ponedeljek, 01. oktober 2012

Mineva leto dni od ustanovitve TRS

clip_image002

»Bodi sam sprememba, ki jo pričakuješ v svetu.«

(M. K. Gandhi)

VABILO NA USTANOVNI ZBOR GIBANJA TRS IN STRANKE TRS

V soboto, 1. oktobra 2011 bomo v dvorani Orhideja hotela Union v Ljubljani ob 11. uri začeli ustanovitev gibanja za trajnostni razvoj Slovenije - TRS. Po kratkih uvodnih predstavitvah naših idej bomo sprejeli statut, dogovor - osebno zavezo za članstvo v TRS in zbrali podpisane pristopne izjave za včlanitev v gibanje TRS. V nadaljevanju pa bodo zainteresirani člani gibanja TRS ustanovili še politično krilo gibanja - stranko in sprejeli akte, potrebne za to.

Kdaj potrebujemo TRS, če ne zdaj? Kdo ga bo ustanovil, če ne jaz, ti, vsi mi, ki "dobro v srcu mislimo" (F. Prešern) in gledamo z zelenimi očmi ter odprtim srcem v prihodnost za dobrobit sedanjih in prihodnjih generacij in sveta.

Veselimo se naše povezanosti in združevanja in kličemo na snidenje v soboto, 1. oktobra ob 11. uri v hotelu Union.

Iniciativni odbor TRS (po abecednem vrstnem redu)

Erik Brecelj, Gabi Čačinovič Vogrinčič, Andrej Detela, Matjaž Hanžek, Matjaž Hribar, Manca Košir, Hermina Krt, Ana Murn, Dušan Plut, Zineta Vilman

In danes smo 1. oktobra 2012, torej je minilo leto dni od našega ustanovnega zbora. Imamo imeniten program, delamo, garamo … O tem lahko berete na naši spletni strani, lansko vabilo objavljam zato, da ne bi pozabili na obletnico. Vredna je spomina in naše trsje, ki raste iz 1. oktobra 2011, vredno vaše podpore. Pridružite se nam, več nas bo, močnejši bomo! Še je čas, da obrnemo smer slovenskih jader! Brez povezovanja in skupnega odločnega delovanja bomo kmalu ostali brez njega.