četrtek, 01. december 2011

Fotografije: Nivea - Podajte nam roko!

Akcija NIVEA Podajte nam roko! za pomoč mladim na poti do izobrazbe se je po rekordnem uspešnem zbiranju rok zaključila v četrtek, 30. novembra 2011. 

Srečna sem, da sem njena ambasadorka že od začetka, torej že šesto leto. Ponosna sem na mlade, ki so po zaslugi te akcije in navdihujoče osebnosti, Anite Ogulin iz Zveze prijateljev mladine Slovenije, prejemniki štipendij in pisci
svojih uspešnih zgodb, kakršne delajo življenje svetlo in radostno. 

Učni sklad NIVEA je letos uspel z dobrosrčnostjo otrok in odraslih širom Slvoenije zbrati rekordno število rok -- kar 106.376. Kar pomeni, da bo družbeno odgovorno podjetje Beiersdorf letos v Učni sklad NIVEA prispevalo 53.188 evrov. 

Koliko štipendij bo to, hura! In koliko več izobraževanja za mlade, katerih družine ne zmorejo plačevati takoimenovanega "brezplačenga" šolanja. 

Na fotografijah nekaj utrinkov z zaključne prireditve v prikupnem Šolskem muzeju v Ljubljani, v katerem smo slavili uspešno akcijo s pogovorom o knjigah in pomenom branja. 
Na fotografiji sta poleg najstarejše ambasadorke akcije Podajte nam roko! še ambasadorja Desa Muck in Rok Trkaj, ki sta prireditev obogatila s svojo srčnostjo in toplim humorjem.