četrtek, 20. oktober 2011

Nujnost svetovnega sozvočja

DANES je prišlo po spletu vabilo, ki bi ga rada podelila z vami. Zato ga objavljam tudi na svoji spletni strani. Ker verjamem v mir, ljubezen in radost. Vse troje mora najprej domovati ZNOTRAJ, da se lahko naseli v naše zunanje okolje In prav to se zdaj dogaja, hura! Bodite tudi vi ta sprememba, bodite TRS!
"Najhujši bankrot nastopi, kadar človek izgubi ves svoj zanos. Če izgubi vse, razen entuziazma, bo znova dosegel uspeh.”
NUJNOST SVETOVNEGA SOZVOČJA!!!

Vsem osebam, ki gojijo željo in najvišji namen, da nam
 za vedno in dokončno zavlada Ljubezen, Mir in Radost. Z namenom pomagati našemu Planetu, in vsem njegovim prebivalcem, da se rodi Novi Svet, prosimo vse 'ustvarjalce luči', ki enako kot mi čutijo to potrebo , da se zaobljubijo vibrirati in ves čas z največjo intenzivnostjo vzdrževati to stanje.
To je nujno potrebno za ustvaritev kvantnega skoka, ki bo dal luč nam samim.

Za to zaobljubo moramo na glas izgovoriti: “TUKAJ IN ZDAJ ZAPOVEDUJEM, NAJ ZA VSELEJ ZAVLADAJO LJUBEZEN, MIR IN RADOST. OKOLI MENE IN V MENI. ZA MOJO NAJVISJO DOBROBIT, ZA NAJVISJO DOBROBIT VSEH, MATERE ZEMLJE IN CELOTNEGA VESOLJA”.

Potrebno je občutiti čustva, kakršna nas prevzemajo, kadar smo "zaljubljeni". Dobro je vzdrževati to frekvenco na "skoraj obseden” način in seveda posledično ravnati enako.
Zaprošen si to nalogo izvajati 21 dni in tako ustvariti in aktivirati nevronalne krogotoke ter potrebne energetske kroge.
V času teh 21 dní, večkrat ko ponovis: "Sem Ljubezen, Mir, Radost", in ob tem občutiš potrebna čustva, izražajoč to znotraj sebe in tudi navzven v svojo okolico: rezultati bodo ogromni, ker posameznik, ki živi in vibrira v sozvočju z optimistično energijo ter z voljo ne soditi drugih, uravnoteži negativnost 90.000 ljudi, ki živijo na nižjih nivojih energije ter pomaga tudi njim spremeniti njihovo vibracijo. En posameznik, ki živi in vibrira v sozvočju z energijo ljubezni in spoštovanja do vsega, ko to doseže, uravnoteži negativnost 750.000 ljudi, ki živijo na nižjih nivojih energije.
En posameznik, ki živi in vibrira v sozvočju z energijo razsvetljenja, radosti in neskončnega miru, uravnoteži negativnost 10 milijonov ljudi, ki živijo na nizjih nivojih energije.

Doctor Wayne W. Dyers

VSE STVARSTVO JE VNAPREJ HVALEŽNO ZA TVOJO PREDANOST, KI TI BO STOKRATNO POVRNJENA.
Hvala, da to sporočilo deliš tako hitro, kot je le mogoče in to z največjim možnim številom ljudi.
Vsakršen prevod, ki spoštuje srž originalne vsebine, je dobrodošel.
Luč in ljubezen za vse, hvala.